Isnin, 4 Januari 2010

MEMPERKENALKAN

Peluang Yang Patut Anda LIHAT dan BACA Hingga Habis....

Satu REVOLUSI Terkini dalam bisnes ONLINE terhebat masa kini iaitu forex dan telah terbukti dapat memberi keutungan berganda dan diakui dapat memberi sumber Pendapatan yang Sangat Lumayan...

Kini anda juga berpeluang menjana income mudah dengan forex walaupun anda TIDAK TAHU APA itu FOREX?...Kini TIADA masalah lagi anda juga berpeluang menjana pendapatan berganda melalui forex dengan MUDAH dan SELESA.

Usaha anda hanya 5% sahaja dan selebihnya 95% biar kami lakukan dengan sistem Autotrade kami.

Kerja Anda hanya tunggu dan lihat saje profit akaun trading anda setiap hari ,setiap minggu dan keluar untung setiap bulan,Betul-betul MUDAH.!


LIHAT.! PRESTASI SISTEM AUTOTRADE FOREX

prestasi Akaun 1(vvip1) & Prestasi Akaun2(GOLD)

Update Terkini: 17.10.2011 hingga 21.10.2011



MORE SYSTEM PERFORMANCE

Prestasi penuh akaun 1

Prestasi penuh akaun 2

KEBAIKAN SISTEM AUTOTRADE INI.

Jika anda melanggan Pakej-Pakej kami,anda akan memperolehi manfaat-manfaat seperti :


flashing-red-arrowL

Akaun Trading Atas NAMA anda dan HAK MILIK anda,urusan deposit & withdraw adalah taggungjawab anda.
Segala urusan Trading kami lakukan untuk anda,anda hanya tunggu dan lihat saja profit akaun trading anda.

flashing-red-arrowL

Real akaun trading dan akaun milik anda di website INSTAFOREX bukan website pihak ketiga.
Tidak perlu keluar modal untuk belajar dan membeli E-Book lagi forex lagi.

flashing-red-arrowL

Tidak perlu bersusah payah untuk membuat kajian dan analisa graf dan news forex.
Anda Tak perlu berbuat apa-apa lagi hanya lihat keuntungan anda sahaja.

flashing-red-arrowL

Profit Setiap minggu dan setiap bulan boleh withdraw mengikut kehendak anda sendiri.
Anda kini mempunyai banyak masa lapang untuk beriadah bersama keluarga, bermasyarakat serta tumpuan penuh pada kerjaya anda.

flashing-red-arrowL

Anda tak perlu ada computer pun(segala-galanya dan diurus oleh sistem)
Talian Internet juga tidak perlu ,(Profit boleh dilihat di Cyber Cafe ajer pada bila-bila masa).

flashing-red-arrowL

Melalui hp@PDA(OSwindowMobile,Android,Blackberry)yang ada kemudahan internet,Semuanya jimat apa lagi mau..?.
paling penting ialah " ANDA TIDAK PERLU LAGI BUAT TRADING SENDIRI "segala-galanya telah diuruskan oleh sistem ,senang kan...?

flashing-red-arrowL

Tak perlu jual barang , tak perlu promosi apa-apa , tak perlu cari downline pun.


KELEBIHAN SISTEM AUTOTRADE INI.
Sistem beroperasi secara online 24Jam Tanpa Henti selama 5 hari.
Tiada cas-cas atau bayaran tersembunyi.
Anda bebas membuat pengeluaran duit anda pada tiap-tiap bulan.
Online bantuan support dari pihak admin 24 jam.
Membuat profit berganda tanpa henti.
Buat profit pada kedua-dua arah "Atas dan bawah" ataupun sell & Buy.

More....

MONTHLY SYSTEM PERFORMANCE

Prestasi SEP'2011 akaun 1

Prestasi SEP'2011 akaun2


PAKEJ PELAN PEMASARAN INSTAFOREX

SILVER RM3000

Keterangan lanjut...

PAKEJ GOLD RM5950

Keterangan lanjut...

PLATINUM RM7500

Keterangan lanjut...


FORMAT DAN KAEDAH
  1. Pilih Package yang ingin dilanggan.
  2. Daftar untuk membuka Trading Akaun dengan Broker InstaForex
  3. Akaun Trading atas nama anda,milik anda....
  4. Buat bayaran yuran servis &perkhidmatan..
  5. Deposit Duit(dalam RM) kepada IB mengikut pakej harga langganan
  6. SMS kepada IB (untuk verification )
  7. Deposit duit(dalam USD) ke dalam Trading Akaun anda yang daftar tadi melalui IB
  8. Duduk sahaja tunggu untung harian atau mingguan.
  9. Hantar email kepada IB(untuk verification)untuk pengeluaran duit.
  10. IB deposit RM ke akaun bank anda.
  11. Membuat pengeluaran duit ke Akaun Bank anda
  12. Tukar kereta atau langsai hutang…heee…heee….

SOALAN LAZIM

SOALAN_SOALAN LAZIM

Soalan 1:

askum tuan, boleh tolong replykan proof of trading utk account usd1K? tq .. saya baca dari iklan tuan.. setahu saya..rata2x org boleh buat 15 - 20 % sebulan sahaja..macam mana tuan boleh janjikan lebih drp itu..lagi satu..boleh ke tuan guarantee akaun
takkan go below for example

package3 Minimum seminggu usd70-usd150 (bergantung kepada keadaan pergerakan pasaran) jika anda mempunyai 5 account maka keuntungan ini didarabkan dengan 5 seperti
usd150 x 5 = usd750'
saya tertarik dengan ' bergantung kepada pergerakan pasaran ' ... jadi akaun boleh jugak jadi rugi betul.. harap dpt reply tuan
tq
cik alina

Jawapan soalan 1:
Berkenaan dengan soalan tuan/puan,

Yg dimaksudkan dengan bergantung kepada pergerakan pasaran itu ialah:

Tentang keuntungan dan bukannya kerugian,,,

Statement ini keluar disebabkan oleh ramai dikalangan client kami yg bertanyakan tentang keuntungan?

Mereka mahu untung banyak! bergantung kepada pergerakan pasaran. Jika saya tulis disitu FIX=30% ataupun tetap usd70 sehari.

Maka ianya telah menjadi satu kesalahan ianya sudah pasti merbahaya kerana hanya skim cepat kaya yg boleh menjanjikan kadar yg tetap seperti itu.

Tentang kerugian pulak:

Saya tidak tahu, sebab setakat sekarang belum ada yang rugi lagi dan alhamdulilahh syukur?setiap client yg membuka acc pertama akan membuka acc ke-2 dan ke-3 selepas

seminggu atau sebulan.

Tetapi harus dingat?setiap invement apa sekalipun,mestilah mempunyai risiko-risiko yg tersendiri.

Pasaran saham juga mempunyai risiko yg tersendiri,..malah ramai juga pelabur2 yg rugi malah berates ribu ringgit!

Hanya pelaburan ASB & ASW2020 shj yg boleh menjamin keuntungan dan tiada rugi kerana ianya dijamin oleh kerajaan,,namun keuntungan juga tidak berkadar tetap.

Dan ianya berubah-ubah setiap tahun..

Terima-kasih diatas solan anda dan diharap jawapan ini dapat membantu.

Percayalah..usaha kita hari ini adalah untuk mencuba untuk berubah dan mengubah tahap kehidupan

Dan kita sekadar mencari kemewahan hidup..insyaallahh

Soalan 2:
salam ...nak tahu juga kena trade sendiri ke..?atau syrikt yg tolong trade..?

Jawapan soalan 2:
Setelah melanggan system kami, maka segala urusan trading keatas Trading Acc anda akan diuruskan oleh system kami dan anda hanya perlu melihat pergerakan dan keuntungan sahaja jika ingin berbuat demikian.

Soalan 3:
Salam Cik Ahmad,

terima kasih kerana respons pada email.sgt berminat.
auto trading nie trading pakai robot ke? dan lg satu untuk minggu2x terakhir ni,auto trading still berjalan ke? sbb volume/density trader kurang skrng.banyak yang cuti.pergerakan pips x besar.x ramai yg trade lg ujung2x bulan 12 nie.

Jawapan soalan 3:
System Auto Trading ini bukanlah ROBOT, ianya merupakan system konbinasi yang diconfigurekan
Dengan ID dan password trading didalam MultiTerminal dan ianya boleh membuat urusan trading secara serentak dengan beribu-ribu Account dalam-satu masa.System ini mempunyai “money-management yg tersendiri”
Ya..system ini tetap akan berjalan walaupun minggu-minggu terakhir dihujung tahun selagi Pihak Administrator tidak OFF . Sebagai maklumat, system ini dipantau oleh pihak Administrator.
Segala urusan trading keatas semua ACCOUNT adalah sentiasa dipantau mungkin terdapat kebarangkalian “server broker disconnected ataupun “hang”.



Serba sedikit berkenaan perniagaan kami :

Jenis Peniagaan ialah :Menyediakan servis ataupun memberi perkhidmatan AUTO TRADING FOREX 24JAM TANPA HENTI dengan langanan sistem yang disediakan mengikut pakej-pakej tertentu dan setiap pakej adalah dikenakan yuran tahunan serta kos sewa sistem server sahaja.

NOTE:

Kami tidak mengambil deposit orang awam untuk menjalankan aktiviti-aktiviti pelaburan ataupun trading forex. Adalah dinasihatkan kepada mereka yang ingin melangan pakej ini supaya tidak membuat kutipan ataupun collection duit untuk membuka account kerana ianya adalah satu kesalahan.

Perniagaan kami lebih kepada penyedia perkhidmatan.Kami mempunyai satu sistem yg disewakan kepada semua pemegang-pemegang Trading Account Forex.Kami hanya mengambil kos penyewaan sistem kami dan kos sistem server sahaja...

Account trading adalah milik anda dan atas nama anda.....

kami tidak menjanjikan pendapatan tetap kepada anda dan kami tidak memberi apa-apa bayaran kepada anda malah anda harus membayar kepada kami sebagai kos upah penyelengaraan sistem server kami.

PERNIAGAAN INI BUKANLAH PERNIAGAAN SKIM CEPAT KAYA.

Scenario berkenaan perniagaan kami:

Diibaratkan anda membuka sebuah restoran....dan anda mendapatan perkerja dari sebuah agensi...so.sudah tentulah anda membayar kos kepada agensi itu kan....

jadi setiap urus niaga anda berjalan dengan lancar kerana anda mempunyai orang yg akan membuat urusan jual beli anda itu

dan anda hanya pergi tengok untung sahaja setiap malam ...so....siapa yg buat semua kerja anda sehingga anda mendapat untung itu...?...

jadi.....ianya samalah dengan konsep perniagaan kami ini...kami hanya menyediakan servis dengan memperkenalkan sistem auto trading kami ini dan adakah kami berhak untuk mendapatkan bayaran keatas penyewaan sistem kami itu?..

BERKENAAN KEUNTUNGAN:

Dalam perniagaan FOREX keuntungan adalah tidak berkadar tetap...sekiranya berkadar tetap maka hukumnya haram.

ianya bergantung kepada sesuatu pergerakan pasaran matawang tertentu dalam satu-satu masa....

Keuntungan anda tiada kaitan dengan kami...itulah hak mutlak anda....tak kiralah berapa sekali pun. Keuntungan anda bukanlah syarikat kami yang membayar kepada anda....keuntungan itu adalah hasil urusniaga account anda melalui sistem kami.itu sahaja yang dapat dihuraikan disini.

Ingat !

kami tidak menerima mana-mana deposit daripada orang ramai atau orang awam.urusan itu adalah urusan pemegang account sendiri. Urusan withdraw ataupun pengeluaran duit hasil keuntungan juga adalah urusan anda sendiri...ianya tiada kaitan dengan syarikat kami.Kami hanya mengambil upah atas kos penyewaan sistem server kami....

sekian dan terima-kasih kepada semua yang memberi sokong dan insyaallah semoga allah memberi kita barakah keatas profit yang kita perolehi..amin..

Yang Ikhlas..

ozaini othman/019-4943017